error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie- en Belastingadviesbureau Cortland B.V. of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau Cortland B.V. uit Ouderkerk aan den IJssel. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratie- en Belastingadviesbureau Cortland B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratie- en Belastingadviesbureau Cortland B.V. is opgericht in 31-12-1976 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24129575. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Belastingadviesbureau Cortland B.V.
  • De Grutto 17, 2935VA, Ouderkerk aan den IJssel
  • 0180 510855
  • www.cortland.nl
  • cortland@wxs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24129575
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1976
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders