Administratie- en Belastingadviesbureau Ackerman is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de regio van Bennekom laat je jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Belastingadviesbureau Ackerman uit Bennekom. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Belastingadviesbureau Ackerman doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Over administratiekantoor

Administratie- en Belastingadviesbureau Ackerman is opgericht in 01-04-1970 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 09190579. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.