error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie en Belastingadviesbureau A. Ph. van Dieijen of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Bodegraven laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratie en Belastingadviesbureau A. Ph. van Dieijen uit Bodegraven. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratie en Belastingadviesbureau A. Ph. van Dieijen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Administratie en Belastingadviesbureau A. Ph. van Dieijen is opgericht in 01-02-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 29043197. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie en Belastingadviesbureau A. Ph. van Dieijen
  • Noordzijde 112, 2411RE, Bodegraven
  • 0172 616132
  • albert@dieyen.demon.nl
Branche
Boekhouder
KVK
29043197
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders