error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en Belastingadvies Buro IJ. Hoekstra is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountants in de buurt van Drachten laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie en Belastingadvies Buro IJ. Hoekstra uit Drachten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie en Belastingadvies Buro IJ. Hoekstra neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie en Belastingadvies Buro IJ. Hoekstra is geopend op 01-07-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01064131. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie en Belastingadvies Buro IJ. Hoekstra
  • Noorderhof 86, 9201JP, Drachten
  • 0512 517433
Branche
Boekhouder
KVK
01064131
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders