error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en Belast.adv.kant. A. Cense of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in Dordrecht laat je jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratie- en Belast.adv.kant. A. Cense uit Dordrecht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratie- en Belast.adv.kant. A. Cense kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratie- en Belast.adv.kant. A. Cense is geopend op 01-06-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 52843297. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Belast.adv.kant. A. Cense
  • Langedaal 155, 3317MB, Dordrecht
  • 078-6163642
Branche
Boekhouder
KVK
52843297
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders