error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Bedrijfsadviesbureau A.B.V.V. of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Alblasserdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Bedrijfsadviesbureau A.B.V.V. uit Alblasserdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Bedrijfsadviesbureau A.B.V.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- en Bedrijfsadviesbureau A.B.V.V. is opgericht in 01-06-1982 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 23052294. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie- en Bedrijfsadviesbureau A.B.V.V.
  • Van Lennepstraat 33, 2951TK, Alblasserdam
  • 078 6913809
Branche
Boekhouder
KVK
23052294
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1982
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders