error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Assurantiekantoor Pol is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van administratie bedrijven in Willemsoord laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Assurantiekantoor Pol uit Willemsoord. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Assurantiekantoor Pol doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Assurantiekantoor Pol bestaat al sinds 01-02-1985 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 01051774. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie- en Assurantiekantoor Pol
  • Engelsesteeg 2, 8338KH, Willemsoord
  • 0561 446122
Branche
Boekhouder
KVK
01051774
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders