error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Assurantiekantoor Ph. Melissant of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in de regio van Melissant laat je jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Assurantiekantoor Ph. Melissant uit Melissant. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Assurantiekantoor Ph. Melissant regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Assurantiekantoor Ph. Melissant is geopend op 01-11-1958 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 23028754. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Assurantiekantoor Ph. Melissant
  • Marijkelaan 27, 3248AS, Melissant
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
23028754
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1958
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders