Erachter komen wat Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om passende offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking uit Rotterdam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking is opgericht in 01-05-1954 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24085393. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.