Administratie- en Assurantiekantoor Bert Zeegers is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Thorn.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Assurantiekantoor Bert Zeegers uit Thorn. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Assurantiekantoor Bert Zeegers neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Assurantiekantoor Bert Zeegers is opgericht in 01-03-1974 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 13016275. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.