Administratie- en Assurantiekantoor A.C. Bogerd is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de regio van Leerdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer over deze accountant

Administratie- en Assurantiekantoor A.C. Bogerd is geopend op 22-12-1965 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 23028770. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratie- en Assurantiekantoor A.C. Bogerd uit Leerdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Assurantiekantoor A.C. Bogerd regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.