Administratie- en Advieskantoor Wisse Zeeland is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Terneuzen.

Lees hier alle details en reviews van Administratie- en Advieskantoor Wisse Zeeland uit Terneuzen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Advieskantoor Wisse Zeeland neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Administratie- en Advieskantoor Wisse Zeeland is opgericht in 25-04-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 20167662. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.