error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en Advieskantoor Vonken is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Budel laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie en Advieskantoor Vonken uit Budel. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie en Advieskantoor Vonken regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Administratie en Advieskantoor Vonken is opgericht in 30-11-1953 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17272906. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie en Advieskantoor Vonken
  • Karel V laan 12, 6021VR, Budel
  • 0495 491367
  • r.vonken@kantoorvonken.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17272906
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
30-11-1953
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders