error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor Vis B.V. is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de omgeving van Nieuwdorp laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Advieskantoor Vis B.V. uit Nieuwdorp. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Advieskantoor Vis B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Administratie- en Advieskantoor Vis B.V. is geopend op 01-04-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 22038121. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Advieskantoor Vis B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
22038121
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1991
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders