error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en advieskantoor Veenstra B.V. is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Burgum laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en advieskantoor Veenstra B.V. uit Burgum. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratie- en advieskantoor Veenstra B.V. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratie- en advieskantoor Veenstra B.V. is geopend op 03-02-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 59899360. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en advieskantoor Veenstra B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
59899360
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-02-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders