error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie en advieskantoor van der Veen of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Appingedam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratie en advieskantoor van der Veen uit Appingedam. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratie en advieskantoor van der Veen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratie en advieskantoor van der Veen is opgericht in 28-01-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 57244073. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie en advieskantoor van der Veen
  • Wijkstraat 3, 9901AE, Appingedam
  • 0596 707087
Branche
Boekhouder
KVK
57244073
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-01-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders