error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor S. Thijs is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Rosmalen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Advieskantoor S. Thijs uit Rosmalen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Advieskantoor S. Thijs regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Advieskantoor S. Thijs bestaat al sinds 01-09-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 51817772. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Advieskantoor S. Thijs
  • Oosteinderweg 106, 5247WD, Rosmalen
  • 073 5234800
  • www.sthijs.nl
  • info@sthijs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
51817772
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-2003
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders