error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor R.G. Gerlofsma is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Assen.

Meer weten over Administratie- en Advieskantoor R.G. Gerlofsma uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Advieskantoor R.G. Gerlofsma kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie- en Advieskantoor R.G. Gerlofsma bestaat al sinds 01-10-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 04046909. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Advieskantoor R.G. Gerlofsma
  • Zwartwatersweg 196, 9406NN, Assen
  • 0592 346487
  • rgadministraties@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
4046909
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders