error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor P.M.M. Roks is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de regio van Fijnaart laat jij jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Advieskantoor P.M.M. Roks uit Fijnaart. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratie- en Advieskantoor P.M.M. Roks kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratie- en Advieskantoor P.M.M. Roks is opgericht in 13-03-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 20124438. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Advieskantoor P.M.M. Roks
  • Ooievaarspad 1, 4793HW, Fijnaart
  • 0168 463775
Branche
Boekhouder
KVK
20124438
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-03-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders