Administratie- en Advieskantoor Pieterse is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Alphen aan den Rijn laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

hier alle details en reviews van Administratie- en Advieskantoor Pieterse uit Alphen aan den Rijn. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Advieskantoor Pieterse neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie- en Advieskantoor Pieterse is opgericht in 01-12-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 27308169. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.