error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor Peereboom B.V. is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Amsterdam.

Meer weten over Administratie- en Advieskantoor Peereboom B.V. uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Advieskantoor Peereboom B.V. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratie- en Advieskantoor Peereboom B.V. bestaat al sinds 22-04-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34104165. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie- en Advieskantoor Peereboom B.V.
  • Ruysdaelstraat 41, 1071XA, Amsterdam
  • 020 4715782
  • info@peereboombv.com
Branche
Boekhouder
KVK
34104165
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-04-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders