error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor Oudshoorn B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Nieuw Vennep laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Advieskantoor Oudshoorn B.V. uit Nieuw Vennep? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Advieskantoor Oudshoorn B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratie- en Advieskantoor Oudshoorn B.V. is geopend op 01-11-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 34250802. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie- en Advieskantoor Oudshoorn B.V.
  • Drachmeweg 123, 2153PA, Nieuw Vennep
  • 025 2240720
  • www.oudshoorn.nl
  • info@oudshoorn.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34250802
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-2008
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders