error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Advieskantoor Merry of een andere boekhouder voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Buchten.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Advieskantoor Merry uit Buchten. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Advieskantoor Merry regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie- en Advieskantoor Merry bestaat al sinds 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14045143. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie- en Advieskantoor Merry
  • Keerweg 20, 6122CL, Buchten
  • 046 4810180
  • www.merry.nl
  • info@merry.nl
Branche
Boekhouder
KVK
14045143
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders