Administratie- en Advieskantoor Meijer is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Ureterp.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Advieskantoor Meijer bestaat al sinds 10-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01106740. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie- en Advieskantoor Meijer uit Ureterp. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Advieskantoor Meijer kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.