error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Advieskantoor Meijer of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van Ureterp.

Meer weten over Administratie- en Advieskantoor Meijer uit Ureterp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Advieskantoor Meijer doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Advieskantoor Meijer is opgericht in 10-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01106740. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Advieskantoor Meijer
Branche
Boekhouder
KVK
01106740
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders