error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van Tilburg laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Over dit administratiekantoor

Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker bestaat al sinds 16-04-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 17248905. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker uit Tilburg. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker
  • Sint Sebastiaanstraat 3, 5017AV Tilburg
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
17248905
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders