error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Tilburg.

Meer weten over Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker uit Tilburg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker bestaat al sinds 16-04-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17248905. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en advieskantoor Marcel van den Acker
  • Sint Sebastiaanstraat 3, 5017AV, Tilburg
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
17248905
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders