error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en advieskantoor Lina is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de omgeving van Alphen aan den Rijn laat jij jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en advieskantoor Lina uit Alphen aan den Rijn. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en advieskantoor Lina neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratie- en advieskantoor Lina is geopend op 01-12-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 67379362. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie- en advieskantoor Lina
  • Pim Mulierstraat 47, 2406LP, Alphen aan den Rijn
Branche
Boekhouder
KVK
67379362
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders