error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie en Advieskantoor Koolwijk of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Vlissingen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie en Advieskantoor Koolwijk uit Vlissingen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie en Advieskantoor Koolwijk neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie en Advieskantoor Koolwijk is opgericht in 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 20166749. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie en Advieskantoor Koolwijk
 • Westerzicht 670, 4385BX, Vlissingen
 • 0118 479511
Branche
Boekhouder
KVK
20166749
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders
 • Libra

  Westerzicht 206, 4385AT, Vlissingen

 • Recount

  Anna van Burenlaan 319, 2404GD, Alphen aan den Rijn

 • Amfisco Administraties

  Van Hilligaertstraat 180, 1072PL, Amsterdam