error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en advieskantoor J. van der Sluis is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Aalsmeer laat je jouw details achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en advieskantoor J. van der Sluis uit Aalsmeer. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en advieskantoor J. van der Sluis neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratie- en advieskantoor J. van der Sluis bestaat al sinds 29-01-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 34324643. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en advieskantoor J. van der Sluis
  • Ketelhuis 35, 1431LS, Aalsmeer
Branche
Boekhouder
KVK
34324643
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders