error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor Ikink is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Lichtenvoorde.

Zie hier alle details en reviews van Administratie- en Advieskantoor Ikink uit Lichtenvoorde. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Advieskantoor Ikink neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Advieskantoor Ikink is opgericht in 01-01-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 09113607. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Advieskantoor Ikink
  • Kievitstraat 1, 7132DC, Lichtenvoorde
  • 0544 375873
  • t.ikink@freeler.nl
Branche
Boekhouder
KVK
9113607
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders