error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Haarlem.

Meer weten over Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans uit Haarlem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans is geopend op 15-02-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34326363. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans
  • Duvenvoordestraat 88, 2013AH, Haarlem
  • 023 5322394
Branche
Boekhouder
KVK
34326363
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-02-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders