Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Haarlem laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans is opgericht in 15-02-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34326363. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans uit Haarlem. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Advieskantoor Henk Akkermans regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.