error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en advieskantoor De Kooter is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Zie hier alle details en reviews van Administratie- en advieskantoor De Kooter uit Alphen aan den Rijn. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en advieskantoor De Kooter neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

Administratie- en advieskantoor De Kooter bestaat al sinds 01-08-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 28110012. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en advieskantoor De Kooter
  • Kalkovenweg 152, 2401LK, Alphen aan den Rijn
  • 0172 741595
  • dekooteradmin@casema.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28110012
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders