Ontdekken wat Administratie en advieskantoor Broekhuijsen & Partner of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Dordrecht.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie en advieskantoor Broekhuijsen & Partner uit Dordrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratie en advieskantoor Broekhuijsen & Partner kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Over dit bedrijf

Administratie en advieskantoor Broekhuijsen & Partner bestaat al sinds 01-09-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24469936. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.