error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en Adviesburo W. Schade of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Leeuwarden.

Meer weten over Administratie- en Adviesburo W. Schade uit Leeuwarden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Adviesburo W. Schade neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Adviesburo W. Schade bestaat al sinds 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01100280. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesburo W. Schade
  • Wissesdwinger 19, 8911ER, Leeuwarden
  • 058 2137184
Branche
Boekhouder
KVK
01100280
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders