error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Adviesburo S. Meijer of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de omgeving van Stadskanaal.

Meer weten over Administratie- en Adviesburo S. Meijer uit Stadskanaal? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- en Adviesburo S. Meijer neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

Administratie- en Adviesburo S. Meijer bestaat al sinds 07-09-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 02332612. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Adviesburo S. Meijer
  • H.J. Kniggestraat 16, 9501ND, Stadskanaal
  • 0599 619419
Branche
Boekhouder
KVK
2332612
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-09-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders