error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesburo "Rocks" V.O.F. is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende offertes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Sint Geertruid laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Adviesburo "Rocks" V.O.F. uit Sint Geertruid? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratie- en Adviesburo "Rocks" V.O.F. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Administratie- en Adviesburo "Rocks" V.O.F. bestaat al sinds 01-04-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 14629635. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie- en Adviesburo "Rocks" V.O.F.
  • Langsteeg 7, 6265NA, Sint Geertruid
  • 043 4081870
Branche
Boekhouder
KVK
14629635
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-04-1992
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders