error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesburo K & S is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede offertes te bekijken van administratie bedrijven in de regio van Diemen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Adviesburo K & S uit Diemen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratie- en Adviesburo K & S kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze boekhouder

Administratie- en Adviesburo K & S is geopend op 15-08-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 33271806. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Adviesburo K & S
  • Wilhelminaplantsoen 3, 1111CJ, Diemen
  • 020 6907487
  • atjongku@kpnplanet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
33271806
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-08-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders