Weten wat Administratie- en Adviesburo K & S of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Diemen.

Meer informatie over deze accountant

Administratie- en Adviesburo K & S is opgericht in 15-08-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33271806. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesburo K & S uit Diemen. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Adviesburo K & S neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.