Meer informatie over wat Administratie- en Adviesburo G. Ockhuysen B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Amstelveen.

hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesburo G. Ockhuysen B.V. uit Amstelveen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesburo G. Ockhuysen B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

Administratie- en Adviesburo G. Ockhuysen B.V. is opgericht in 21-04-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33247699. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.