Administratie- en Adviesburo E. van Tunen is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Koog aan de Zaan.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesburo E. van Tunen uit Koog aan de Zaan. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesburo E. van Tunen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over dit accountancykantoor

Administratie- en Adviesburo E. van Tunen bestaat al sinds 01-04-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 35019148. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele accountants willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.