error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Adviesburo E. Makkinga of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Rosmalen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesburo E. Makkinga uit Rosmalen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratie- en Adviesburo E. Makkinga kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratie- en Adviesburo E. Makkinga bestaat al sinds 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17130582. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesburo E. Makkinga
  • Oosteinderweg 82, 5247WG, Rosmalen
  • 073 5236596
Branche
Boekhouder
KVK
17130582
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders