Administratie- en Adviesburo E. Makkinga is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in de regio van Rosmalen laat jij jouw details achter in het formulier.

Informatie over deze accountant

Administratie- en Adviesburo E. Makkinga is geopend op 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 17130582. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesburo E. Makkinga uit Rosmalen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Adviesburo E. Makkinga neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.