error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesburo D.H. Roks is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in Veenendaal laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesburo D.H. Roks uit Veenendaal. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratie- en Adviesburo D.H. Roks kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Administratie- en Adviesburo D.H. Roks bestaat al sinds 04-03-1985 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30074438. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Adviesburo D.H. Roks
  • Mr. Dr. Schokkingstraat 61, 3904EZ, Veenendaal
  • 0318 523575
  • henk.roks@wanadoo.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30074438
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-03-1985
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders