error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Nieuw-Lekkerland.

Meer weten over Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat uit Nieuw-Lekkerland? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat is opgericht in 02-01-1988 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 23057997. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat
  • Slobeend 5, 2957NG, Nieuw-Lekkerland
  • 0184 682054
Branche
Boekhouder
KVK
23057997
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
02-01-1988
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders