Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de regio van Nieuw-Lekkerland.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat is opgericht in 02-01-1988 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 23057997. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat uit Nieuw-Lekkerland? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesburo C. van der Plaat regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.