error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en adviesburo Bos is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Goes.

Meer weten over Administratie en adviesburo Bos uit Goes? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie en adviesburo Bos kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratie en adviesburo Bos is opgericht in 04-01-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 20164867. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie en adviesburo Bos
  • Sluisplaat 20, 4465BB Goes
  • 0113 251481
Branche
Boekhouder
KVK
20164867
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders