error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie en adviesburo Bos of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Goes.

hier alle gegevens en reviews van Administratie en adviesburo Bos uit Goes. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratie en adviesburo Bos kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratie en adviesburo Bos is opgericht in 04-01-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20164867. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie en adviesburo Bos
  • Sluisplaat 20, 4465BB, Goes
  • 0113 251481
Branche
Boekhouder
KVK
20164867
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders