error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesburo Boland & Boland is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van Dinxperlo laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratie- en Adviesburo Boland & Boland uit Dinxperlo? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Adviesburo Boland & Boland kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- en Adviesburo Boland & Boland bestaat al sinds 01-03-1986 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 57709696. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Adviesburo Boland & Boland
  • De Marke 29, 7091RB, Dinxperlo
  • 0315 654000
  • t.boland@upcmail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
57709696
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1986
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders