Administratie- en adviesbureau Wiskerke is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Goes.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en adviesbureau Wiskerke is geopend op 01-04-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 22048449. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en adviesbureau Wiskerke uit Goes. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en adviesbureau Wiskerke neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.