error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en adviesbureau Wiskerke is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de regio van Goes laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- en adviesbureau Wiskerke uit Goes. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratie- en adviesbureau Wiskerke kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en adviesbureau Wiskerke is opgericht in 01-04-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 22048449. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en adviesbureau Wiskerke
  • Sint Jacobstraat 15, 4461BA, Goes
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
22048449
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders