error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau Van Straten is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Vlaardingen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau Van Straten uit Vlaardingen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratie- en Adviesbureau Van Straten kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Administratie- en Adviesbureau Van Straten is geopend op 09-09-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24268401. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie- en Adviesbureau Van Straten
  • Prins Bernhardlaan 23, 3135JA, Vlaardingen
  • 010 4358734
  • eh.van.straten@Planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24268401
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-09-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders