error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau Van der Vliet is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Roosendaal.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau Van der Vliet uit Roosendaal. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratie- en Adviesbureau Van der Vliet kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau Van der Vliet is geopend op 27-10-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 67684343. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Adviesbureau Van der Vliet
  • Hoveniersberg 70, 4708HB, Roosendaal
  • 0165 552479
Branche
Boekhouder
KVK
67684343
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
27-10-2009
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders