Erachter komen wat Administratie- en Adviesbureau Poel of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialisten in de buurt van Barendrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer over dit administratiekantoor

Administratie- en Adviesbureau Poel is opgericht in 01-04-1981 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24254914. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau Poel uit Barendrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesbureau Poel regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.