error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau Poel is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Barendrecht.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesbureau Poel uit Barendrecht. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Adviesbureau Poel kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau Poel is opgericht in 01-04-1981 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 24254914. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Adviesbureau Poel
  • Palissanderhout 48, 2994HK, Barendrecht
  • 0180-690360
Branche
Boekhouder
KVK
24254914
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1981
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders