error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Vught.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen uit Vught? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen is opgericht in 01-01-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 16068612. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen
  • Van Beresteijnstraat 6, 5262AK, Vught
  • 073 6840184
Branche
Boekhouder
KVK
16068612
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders