Meer informatie over wat Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Vught.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen uit Vught? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Administratie- en Adviesbureau P. Dijkhuizen bestaat al sinds 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 16068612. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.