Administratie en Adviesbureau M.J. Postma is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de buurt van Oosterstreek.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Over deze boekhouder

Administratie en Adviesbureau M.J. Postma is opgericht in 01-01-2016 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 66528380. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratie en Adviesbureau M.J. Postma uit Oosterstreek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratie en Adviesbureau M.J. Postma kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.