error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en Adviesbureau M.J. Postma is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Oosterstreek.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratie en Adviesbureau M.J. Postma uit Oosterstreek. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie en Adviesbureau M.J. Postma kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie en Adviesbureau M.J. Postma is geopend op 01-01-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 66528380. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie en Adviesbureau M.J. Postma
  • Oosterstreek 7, 8388NA, Oosterstreek
Branche
Boekhouder
KVK
66528380
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders