error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie- en Adviesbureau M. Visser of een soortgelijke administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Hoorn laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesbureau M. Visser uit Hoorn. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratie- en Adviesbureau M. Visser kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratie- en Adviesbureau M. Visser is opgericht in 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 37082858. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Adviesbureau M. Visser
  • Electronweg 15, 1627LB, Hoorn
  • 0229 218021
  • www.amvhoorn.nl
  • info@amvhoorn.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37082858
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders